Pabrik alat perawatan bayi khusus kit kasus panyimpenan bayi Tukang Cukur

Katrangan singkat:

● Trep: Tas Panyimpenan Alat Perawatan Bayi minangka solusi sing sampurna kanggo njaga kabeh kabutuhan bayi sampeyan diatur lan gampang diakses.Kanthi macem-macem kompartemen lan kanthong, sampeyan bisa nyimpen popok, wipes, botol, pacifiers, lan liya-liyane, nggawe owah-owahan popok lan parenting on-the-go kanthi gampang.

● Portable: Dirancang karo wong tuwa sing sibuk, Tas Panyimpen Alat Perawatan Bayi kita entheng lan kompak, saengga gampang digawa menyang ngendi wae.Apa sampeyan arep menyang taman, lelungan, utawa ngunjungi kanca lan kulawarga, tas iki minangka pendamping sing cocog kanggo kabeh kabutuhan perawatan bayi.

● Serbaguna: Ora mung kanggo alat perawatan bayi, tas panyimpenan kita uga cocok kanggo ngatur barang-barang cilik liyane kaya dolanan, cemilan, lan barang-barang pribadi.Versatility ndadekake aksesoris sing kudu diduweni kanggo wong tuwa sing ngormati kenyamanan lan ketertiban.

 


  • Bahan:EVA, Kustomisasi
  • wektu pangiriman:Adhedhasar jumlah sing dipesen
  • Port pangiriman:Shenzhen, China
  • Logo:Customized
  • Packing::Tas Opp + Karton Kertas
  • MOQ:500 pcs
  • ukuran ukuran:Disesuaikan karo produk sampeyan
  • Sertifikat:ISO9001/ROHS/REACH
  • Istilah Pembayaran:L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal
  • Detail Produk

    Packing & Pangiriman

    Pameran & kerjasama

    Tag produk

    Properties produk

    Jeneng produk
    Fitur Hardshell, Ringan, Anti banyu, Kanthong Mesh Internal, Zipper, Cangkang Keras, Aja Rusak
    werna-werna Ireng, Jambon, Biru, Ungu, Putih, Abang, Mawar, Kayu, Bal-balan, bisa disesuaikan
    Bahan EVA, Kustomisasi
    ukuran Bisa Customized
    Kemasan Tas PP, Customized
    Wektu Pembayaran L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal
    Wektu Sampel Udakara 3-5 Dina Gumantung Gaya lan Jumlah
    Wektu Pangiriman Kira-kira 25 Dina Sawise Pelanggan Konfirmasi Pesenan
    Umur Pabrik Pengalaman Produksi 20 Taun Kanggo Tas

     

    Jumlah (potongan) 1 - 1000 1001 - 3000 3001 - 5000 > 5000
    Wektu timbal (dina) 25 30 30 Kanggo rembugan

    Detail Produk

    organizer keperluan bayi portabel
    Tas panyimpenan alat perawatan bayi

    Pambuka pabrik

    详情页2_01

    Layanan sing disesuaikan

    详情页2_02

    Ulasan pelanggan

    详情页2_03

    FAQ

    Ⅰ.Aku bisa njaluk conto?

    mesthi.A biaya sampel sethitik kanggo desain khusus.

    Ⅱ.Carane mbayar kita?

    a.T / T, 40% simpenan, imbangan kudu dienggoni sadurunge pangiriman.

    b.Paypal.

    Ⅲ.Apa MOQ sampeyan? 

    Biasane MOQ kita 500 pcs.Nanging kita nampa jumlah sing luwih murah kanggo pesenan nyoba.

    Ⅳ.Suwene wektu timbal produksi?

    Butuh bab 20 dina kanggo MOQ.

    Ⅴ.Suwene sampel LEAD TIME?

    Kanggo conto sing ana, butuh 1-2 dina.Yen sampeyan pengin desain dhewe, butuh 3-7 dina, tundhuk karo desain sampeyan apa butuh layar cetak anyar, lsp.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • H6176d15d27814259af33e606f225e016b

    850详情页国际站一店首页_07(1)

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita