Pabrik grosir EVA Pencil Case emas/sliver printing Girls Boys Kartun plush Besar alat tulis sekolah kotak pensil

Katrangan singkat:

● Apik banget: Kothak Alat Tulis Cetak Kartun minangka cara sing nyenengake kanggo nyimpen lan ngatur pulpen, potlot, penghapus, lan alat tulis liyane sing disenengi anak.Cetakan kartun sing lucu lan warni mesthi bakal nggawe eseman kanggo bocah cilik sampeyan.

● Awet: Digawe saka bahan berkualitas tinggi, Kothak Alat Tulis kita dibangun kanggo tahan.Bisa tahan nyandhang lan luh kanggo panggunaan saben dina, mesthekake yen alat tulis anak sampeyan tetep aman lan dilindhungi.Konstruksi sing kuat njamin kekiatan sing tahan lama.

● Wiyar: Kanthi papan panyimpenan sing akeh, Kothak Alat Tulis kita bisa nampung macem-macem barang tulis, kalebu panguasa, gunting, lem, lan liya-liyane.Ing macem-macem kompartemen lan slot nggampangake supaya kabeh diatur lan gampang diakses.

 


  • Bahan:EVA, Kustomisasi
  • wektu pangiriman:Adhedhasar jumlah sing dipesen
  • Port pangiriman:Shenzhen, China
  • Logo:Customized
  • Packing::Tas Opp + Karton Kertas
  • MOQ:500 pcs
  • ukuran ukuran:Disesuaikan karo produk sampeyan
  • Sertifikat:ISO9001/ROHS/REACH
  • Istilah Pembayaran:L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal
  • Detail Produk

    Packing & Pangiriman

    Pameran & kerjasama

    Tag produk

    Properties produk

    Fitur Hardshell, Ringan, Anti banyu, Kanthong Mesh Internal, Zipper, Cangkang Keras, Aja Rusak
    werna-werna Ireng, Jambon, Biru, Ungu, Putih, Abang, Mawar, Kayu, Bal-balan, bisa disesuaikan
    ukuran Bisa Customized
    Kemasan Tas PP, Customized
    Layanan OEM / ODM
    Wektu Sampel Udakara 3-5 Dina Gumantung Gaya lan Jumlah
    Wektu Pangiriman Kira-kira 25 Dina Sawise Pelanggan Konfirmasi Pesenan

    Wektu timbal:

    Jumlah (potongan) 1 - 1000 1001 - 3000 3001 - 5000 > 5000
    Wektu timbal (dina) 25 30 30 Kanggo rembugan

    Detail Produk

    Kothak alat tulis sing dicithak kartun

    Kekuwatan Pabrik

    详情页1_01

    Layanan sing disesuaikan

    详情页1_02

    Ulasan pelanggan

    详情页1_03

    FAQ

    1).Apa MOQ sampeyan?

    Biasane MOQ kita 500pcs.Nanging kita nampa jumlah sing luwih murah kanggo pesenan nyoba.

    2).Carane mbayar kita?

    a.T / T, 40% simpenan, imbangan kudu dienggoni sadurunge pangiriman.

    b.Paypal

    3).Aku bisa njaluk conto?

    mesthi.A biaya sampel sethitik kanggo desain khusus.

    4).Suwene sampel LEAD TIME?

    Kanggo conto sing ana, butuh 1-2 dina.Yen sampeyan pengin desain dhewe, butuh 3-7 dina, tundhuk karo desain sampeyan apa butuh layar cetak anyar, lsp.

    5).Suwene wektu timbal produksi?

    Butuh bab 20 dina kanggo MOQ.

    6).Pira regane barang?

    Kanggo ngirit biaya kanggo sampeyan lan supaya sampeyan bisa entuk barang luwih awal, disaranake ngirim kanthi ekspres kanthi jumlah cilik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • H6176d15d27814259af33e606f225e016b

    850详情页国际站一店首页_07(1)

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita